Gastenboek

20-01-21

Lieve anneke.

We zijn zeer dankbaar dat je bij ons bent komen kramen de week is voorbij gevlogen. We vonden het prettig dat je tijdens de bevalling aanwezig was en de rest van de dag nog bij ons bleef. We hebben veel van je geleerd en het was erg gezellig.
Voor ons was het de eerste en jij had erg veel tips voor ons. Ook tijdens de zwangerschap kregen we regelmatig handige dingen toegestuurd.
Wij kijken terug op een fijne kraamweek.
nogmaals heel erg bedankt voor de fijne tijd.

Heel veel liefs Marcel Michelle en Milou02-12-2020

10-10-2020, een bijzondere dag!
Onze zoon en broertje Arno is geboren.
Anneke was onze kraamhulp.
En wat was het fijn dat ze er was.
Ze biedt goede hulp en ondersteuning.
Arno is niet ons eerste kindje.
Anneke had voor ons nog genoeg tips die erg handig waren.

Voor de kinderen was het herfstvakantie.
Ze speelde spelletjes met hun en betrok hun bij de verzorging van hun broertje.

We bedanken haar dat ze er deze week was.
Het was een fijne kraamweek.

David, Marjolijn & kids30-11-2020

Lieve Anneke,

Na 2 dagen in het ziekenhuis mochten we lekker naar huis en kwam jij bij
ons kramen. Wat was het fijn dat jij er was om ons als kersverse ouders
op te vangen. We hebben veel van je mogen leren en wat was het gezellig
met jou erbij.
Je bent een geweldige kraamverzorgster, die haar werk met veel liefde en
passie doet.
We hebben genoten van onze kraamweek met jou.

Veel liefs
Bas, Esmée en Liva.07-10-2020

Lieve Anneke,

Wat was het spannend of je bij ons kon komen kramen. Onze kleine meid liet even op zich wachten, maar gelukkig kwam alles goed en hebben we ontzettend genoten van onze kraamweek met jou als kraamhulp.
Je hebt ons als kersverse ouders veel dingen geleerd en gaf ons goede adviezen, ontzettend fijn, want het is toch allemaal even spannend.. De kraamweek is voorbij gevlogen, we kunnen niet anders zeggen dan dat ons geen betere kraamhulp en week hadden kunnen voorstellen. Je doet je werk met veel plezier en passie en dat zie je.
Je kwam zelfs na de kraamweek op je vrije dag nog even langs om Loïs te wegen, zodat wij dit konden doorgeven aan de jeugdverpleegkundige. Geweldig!

Via deze weg willen we je nogmaals bedanken, je bent een topper!
En we missen je stiekem wel hoor..

Liefs en wie weet tot ziens, Niels, Sanne en Loïs.22-09-2020

Lieve Anneke,

Tijdens de zwangerschap kregen we een seintje van de verloskundige dat we de kraamzorg moesten regelen. We kregen meerdere folders mee, waaronder die van jou. We hadden meteen een goed gevoel bij jou en het eerste telefonische contact bevestigde dit. Het was fijn dat je tijdens de zwangerschap op intake kwam bij ons thuis. Je gaf ons veel tips over handige spulletjes die we konden aanschaffen, maar we hebben ook heel gezellig gekletst. Op 12 september 2020 werd onze dochter Lauren geboren, en we hadden geluk... Je had op dat moment nog geen andere kraamklus, dus je zou bij ons komen! De kraamweek hebben wij als ontzettend fijn ervaren! Als kersverse ouders is alles nog spannend en weet je vrij weinig. Jij deed ons alles voor en liet ons vervolgens onze gang gaan met Lauren. Je hebt ons onwijs veel geleerd in deze week, maar ook het vertrouwen gegeven dat wij het zelf allemaal kunnen. Daarnaast hield je het huishouden draaiende en ontfermde je je over onze kitten Muis (die niet heel makkelijk was... haha). Op z’n tijd dronken we een kopje koffie en hadden we het heel gezellig met elkaar. Gespreksstof genoeg! Anneke, we zijn je heel erg dankbaar voor deze fijne kraamweek! We gaan je heel erg missen en zullen je bij een tweede kindje zeker weer vragen!

Lieve groetjes, Chiel, Marjolein, Lauren en onze ondeugende Muis 03-08-2020

Lieve Anneke,

Omdat je met Noé ook al bij ons gekraamd had was er bij ons geen twijfel mogelijk om je dit keer weer te vragen. Toen ik je belde was het gelijk al weer gezellig en konden we niet wachten dat je weer gezellig bij ons kwam. Wat was het een fijne, leerzame en gezellige week! Ook gaf je Noé alle aandacht die ze nodig was, want ook zij moest enorm wennen aan haar nieuwe rol als grote zus. Maar wat waren jullie dikke vriendinnen. De week is jammer genoeg voorbij gevlogen. Wat zijn we in de watten gelegd door jou! Al met al een heerlijke week! We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen!

Bedankt lieve Anneke.

Liefs Tom, Lisan, Noé & Lenn14-07-2020

Lieve Anneke,

Op aanraden van onze verloskundige namen we begin dit jaar contact met jou op om kraamzorg te regelen. Voor het eerst in verwachting, en dan nog wel van een tweeling!
Al tijdens de zwangerschap was je ontzettend betrokken en gaf je al veel goede tips. Bijvoorbeeld over welke spullen handig waren om in huis te hebben en dat het bijvoorbeeld (zeker met een tweeling) handig is om een extra aankleedtafel beneden te hebben zodat we niet steeds naar boven hoeven voor het verschonen van de luiers (gouden tip, echt!).
We hadden je ergens in juli verwacht, maar onze dames besloten om ruim 6 weken te vroeg geboren te worden. Op 13 juni waren ze daar. Na twee weekjes in het ziekenhuis mochten we eindelijk naar huis en hebben we nog 4 dagdelen van jouw kennis en ervaring mogen genieten. Je hebt ons echt het vertrouwen gegeven dat we dit kunnen. En ook ten aanzien van de verzorging van een tweeling heb je ons heel goed geholpen. Want hoe geef je bijvoorbeeld twee baby's tegelijk de fles?
We zijn je ontzettend dankbaar voor alle hulp en raden je aan iedereen in de omgeving aan!

Liefs, Maarten, Mariëtte, Merel & Eva Boksebeld13-07-2020

Lieve Anneke,

Wij willen je enorm bedanken voor de goede zorgen tijdens onze kraam periode.
Wij hebben een leuke week gehad en waren blij dat je deze periode bij ons thuis was.

Liefs,
Gert-Jan, Anneleen & Lenn27-05-2020

Lieve Anneke,

het was een verrassing dat je vanaf 10 mei bij ons zou komen maar zeker weten een zeer aangename!

Je bent een lieve en ontzettend zorgzame vrouw die duidelijk vol passie en liefde de kraamtijd tot een unieke week weet te maken. Tot grote vreugde bij ons zelfs 10 dagen!

Je bent bovendien erg sociaal, spontaan en gezellig wat maakte dat de dagen echt voorbij vlogen! We hebben dan ook vele leuke en leerzame gesprekken gehad. Want ondanks dat Luna ons 2e kindje is, wist je ons toch nog genoeg te leren.

Verder vond ik het erg fijn om te zien hoe je onze oudste dochter, Quiomy, betrok bij de zorg voor haar zusje en af en toe wat tijd voor haar maakte met een spelletje of knutsel werkje.

Je werkt hard, bent flexibel maar vooral ook een erg fijne vrouw! Zeker weten een aanrader voor anderen!

We missen je nog elke dag maar denken met veel plezier terug aan de kraamtijd die je samen met ons doorbracht!

We wensen jou en je gezin alle goeds voor nu en in de toekomst en hopen je zeker nog eens te zien!!

Heel veel liefs en 'n knuffel,

Dax, Michelle, Quiomy en Luna23-02-2020

Hallo Anneke,

Wij hebben een ontzettende fijne kraamweek gehad. Naast de goede zorg die ze voor mij en ons pasgeboren zoontje gaf, had ze ook alle aandacht voor onze dochter van twee. En tussendoor werd het huishouden ook nog eens gedaan. Wij hebben een gezellige tijd met Anneke gehad en pinkten dan ook een traantje weg toen de kraamtijd erop zat. 


Groetjes Aline07-01-2020

Lieve Anneke!

Via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor de goede zorgen tijdens de kraamweek! Direct vanaf de geboorte van de kleine meid Lina (11-12-2019) was je erbij en zelf voor en na die tijd houd je goed contact. Je bent een prachtmens, zeer kundig en hebt hart voor het vak! De twee oudste meiden Demi en Sophie hebben je ook in hun hart genomen zo goed en lief als dat je ook voor hen bent geweest. Al was dit mijn derde kraamperiode, nog steeds heb ik weer bij kunnen leren van je. Bedankt! We hopen dat je dit vak nog een paar jaartjes zo mag volbrengen en een ieder mag verrijken met je ervaring!
P.s. de kerstboom zal volgend jaar verlicht zijn en we pakken de spelkaarten er weer bij;)! Ook je ovenschotel staat op het menu.

Veel liefs en tot ziens,

Martin, Sharon, Demi, Sophie en Lina20-12-2019

Lieve Anneke,

Via deze weg willen we je nog een keer bedanken voor de goede zorg en kennis als kraamhulp.
Wij hadden ons geen betere kraamweek kunnen voorstellen.
In onze eerste kennismaking gesprek had ik er al gelijk een goed gevoel bij.
Vind het ook enorm fijn dat als we nu met een vraag zitten we bij je terrecht kunnen.

Wens je het allerbeste toe en zal mensen zeer zeker jouw als kraamhulp aanbevelen.

Groetjes Chris Priscilla Romy Mandy en Daan14-11-2019

Lieve Anneke,

We hebben ontzettend genoten van onze kraamweek met jou als kraamverzorgende. Vanaf de bevalling tot en met de achtste dag had jij alles onder controle. Dit gaf ons een super fijn, vertrouwd en rustig gevoel. En dat in een drukke kraamweek waarin alles nieuw voor ons was. Marloes wilde zelfs na twee dagen 's middags niet meer op bed omdat ze dan tijd met jou zou missen.
Heel erg bedankt voor de goede zorgen voor ons gezin, alles wat je ons hebt geleerd en de adviezen die je ons hebt gegeven

Anneke, je bent een geweldige vrouw en een kei in je vak. We hadden ons geen betere kraamverzorgende kunnen wensen. Maar je zit nu wel aan ons vast. Want we willen niemand anders dan jou mochten we in de toekomst weer een kleintje mogen verwelkomen.

Dikke kus!

Gert, Marloes en Aram.27-10-2019

Lieve Anneke,

Via deze weg willen we jou nogmaals bedanken voor de goede zorgen tijdens de kraamweek.

Mede door jouw enthousiasme, warmte en passie voor je vak ging het er bij ons heel ontspannen aan toe. Je zorgen voor mij als kraamvrouw, onze zoon Liam en kersverse vader Frank hebben wij als heel fijn ervaren. Je gaf ons de adviezen waar wij om vroegen en hebt ons daarmee een prachtige start thuis gegeven. Ook naar het huishouden hoefden wij niet om te kijken waardoor wij volop konden genieten van onze zoon. Je persoonlijke benadering maakte dat het heel prettig was om je om ons heen te hebben

Wij hebben ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen en hopen je in de toekomst nog een keer te mogen verwelkomen!

Liefs,
Frank, Sandra en Liam
En natuurlijk een poot van Mexx, wiens hart je ook hebt gestolen! 10-09-2019

Lieve Anneke,

Bedankt voor de fijne kraamweek! We hebben genoten van je hulp en kennis. Je had alles onder controle. Je gaf onze oudste dochter Lauren de aandacht die ze nodig was. Heel fijn, want ze moest erg wennen aan haar nieuwe rol als grote zus. Ook nu je de kraamweek afgesloten hebt, mag ik je nog dingen vragen, heel erg fijn! We vinden het erg jammer dat de week met jou alweer voorbij is.
De gezinnen waar je nog mag gaan kramen zullen een fantastische week tegemoet gaan.

Nogmaals ontzettend bedankt Anneke!

Liefs Patrick, Joyce, Lauren en Duuk31-08-2019

Lieve Anneke,

Wat waren we blij met jou als kraamhulp na de geboorte van onze Tessa.
Je begeleiding tijdens de bevalling, en de goede zorgen daarna.
Wat hebben we een heerlijke kraamweek gehad, mede dankzij jou.
Je advies, tips en vooral ervaring hebben er voor gezorgd dat we heel veel hebben geleerd.
Je bent zo ontzettend betrokken, rustig en vooral gezellig aanwezig.
Ik zou je bij iedereen aanraden, je bent geweldig met ontzettend veel liefde voor je vak!
Bedankt!

Robbert, Marjolein en Tessa
En een poot van Abby25-07-2019

Lieve Anneke,

Wat een ontzettend fijne kraamtijd hebben wij met jou mogen beleven! Je fijne zorg, goede tips, je hulp en natuurlijk de 'feestbroodjes' gaan wij zeker niet vergeten. Dit heeft voor ons bijgedragen aan een fijne eerste week met ons gezin.

Wij kunnen jou omschrijven als een ervaren kraamhulp die goed aanvoelt wat het gezin nodig heeft. Je verstaat je beroep en doet dit met passie en bevlogenheid. Nogmaals super bedankt voor alles en we wensen jou alle goeds voor de toekomst!

Liefs Niek, Rianne, Norah en Juna13-07-2019

Lieve Anneke,

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad dankzij jou!
Zowel je begeleiding tijdens de bevalling en de kraamweek in 1 woord geweldig.
Je hebt ons goed op gang geholpen met alles en het is ook erg fijn dat we je altijd mogen appen/bellen!
Je bent echt zo’n gezellig lief mens! En verstaat je beroep als geen ander.
Zou je bij iedereen aanraden!

Veel liefs, Ron, Nicole & Mila
En een poot van Hummer!! 12-07-2019

Hoi ik ben Jens!
Anneke is bij ons geweest nadat ik ben geboren. Het was super fijn dat ze pappa en mamma kwam helpen want de bevalling was best zwaar geweest. Toen we thuis kwamen had ze er ook meteen voor gezorgd dat er voor mij een beetje ritme in eten kwam. Ze heeft ook ontzettend veel tips en tricks dankzij haar jaren lange ervaring! Daar hadden pappa en mamma enorm veel aan. Ook heeft Anneke heel goed voor mamma gezorgd, dit had ze wel even nodig. Had ik ook al gezegd dat ze sneller dan het licht is?! Je knippert met je ogen en ze heeft alle huishoudelijke klusjes ook nog tussendoor gedaan. Ook zingt ze lieve liedjes als ik verdrietig was en kon ze heel fijn knuffelen. Ze heeft dus super goed voor ons gezorgd en we vonden het echt jammer dat ze weer weg moest. Van ons had ze nog veel langer mogen blijven want het was ook nog is super gezellig! Ze heeft de kraamtijd tot een fijn feestje gemaakt.

Groetjes Jens, en mijn pappa en mamma Niek en Karin 01-06-2019

Lieve Anneke,

Voor de 2e keer mocht je bij ons kramen, de week is voorbij gevlogen.
We wilden persé jou, net als de vorige keer. Onze bijzondere badbevallingen zullen ons, maar ook jou hopelijk altijd bijblijven, met goede begeleiding van jou.
Alles was weer net zoals wij het gewenst hadden. We willen jou ook hier nogmaals heel erg bedanken voor een super week! Wie weet tot een volgende keer.

Heel veel liefs, Gert-Jan, Willeke, Jackie-Joan & Jazzy-Jazz Emmy


12-05-2019

Lieve Anneke,

Wat hebben we van je genoten.
Je betrokkenheid voor, tijdens en na de bevalling.
Je zorgzaamheid richting onze dochter.
Je adviezen om ons te laten groeien als papa en mama.
Je gezelligheid binnenshuis.
Je inzet om het huishouden netjes te houden.
Je hebt ons een prachtige kraamtijd gegeven.
Enorm bedankt hiervoor.

Lieve groetjes,

Alex, Myrthe, Liva en natuurlijk Colin11-05-2018

Lieve Anneke,

Fijn om van te voren een kennismakingsgesprek te hebben.
We hadden meteen een goed gevoel en een klik. Voor de kraamweek stuurde je al appjes hoe het ging en hoe ik me voelde.
We kwamen s avonds thuis vanuit het ziekenhuis en jij kwam ook nog om ons opgang te helpen, erg fijn.

Bedankt voor alle uitleg, adviezen, hulp,zorg, gezelligheid, cadeautjes, hondenkoekjes voor Bibi.
We zijn blij dat jij bij ons was en er een onvergetelijke kraamtijd van hebt gemaakt.

Je bent ervoor gemaakt!

Hans & Annet
Knuffel van Sjors
Poot van Bibi30-04-2018

Het is alweer bijna 4 maanden geleden dat ik beviel van ons zoontje.

Na een paar dagen ziekenhuis kwam Anneke ons op maandagmiddag vanuit daar ophalen en reed direct met ons mee naar huis.

Ze heeft ons ondersteund bij alle dingen die bij het ouderschap komen kijken en gaf handige tips en adviezen.

Vooral met de borstvoeding, waar ik erg onzeker over was, heeft ze me vertrouwen gegeven. Zo fijn!

We kijken dan ook terug op een leerzame, leuke & gezellige kraamperiode.

Lieve Anneke, we zullen de kraamweek nooit vergeten en willen je bij deze heel erg bedanken dat het mede dankzij jou een mooie herinnering is geworden!


Liefs Geert Pieter, Marije en een dikke knuffel van Luuk23-03-2018

Hallo Anneke

Dankjewel voor een hele fijne kraamtijd.
De hele week is heerlijk rustig en ontspannen verlopen.
Zeker willen wij je namens Laura en Alwin bedanken voor het leren kaarten en Natuurlijk de FEESTBROODJES.

Groetjes Bert Petra Laura Alwin en Elvis.16-03-2018

Lieve Anneke,

Na een paar dagen in het ziekenhuis na de bevalling (keizersnede) van ons eerste kindje stond jij voor ons klaar. Je had veel handige tips en we hebben erg veel van je geleerd. We hebben de kraamweek als zeer fijn en gezellig ervaren!

Groetjes Rick en Laura en een dikke knuffel van Ben! 02-03-2018

Lieve Anneke,

Wat een mooie kraamtijd hebben wij mogen beleven (en bevalling, want daar was je ook al bij)! We hebben niet alleen heel veel van je geleerd, maar hebben je ook mogen leren kennen als een hele lieve vrouw!

Je zei zelf al dat deze week je nog wel even bij zal blijven, mede door de ijzige kou van deze week. Zo zal ons deze week ook nog wel even bijblijven door de kou, maar ook door de mooie bevalling, het vele vele werk dat je op je hebt genomen, het beginnen van de dag met een lekker vers kopje koffie om even bij te praten en de vele handige tips voor ons als beginnende ouders!

We zijn dus erg blij dat je deze week een onderdeel van ons gezin wilde zijn en hadden voor geen goud iemand anders willen hebben. Mochten wij ooit het geluk hebben een 2e wondertje te mogen krijgen, dan hopen wij jou hier zeker weer te zien! Mocht ons dat niet gegeven zijn, dan hopen we je ook graag nog eens weer te zien! We willen Julian graag laten weten wie hem in zijn 1e week zo goed heeft geholpen.

Liefs Marinus, Marina en Julian11-01-2018

Anneke is een geweldige kraamverzorgster. Ik heb een tweeling gekregen middels een keizersnede. Helaas zijn er complicaties opgetreden waardoor we langer in het ziekenhuis moesten blijven. Tijdens de kraamtijd heb ik veel zorg nodig gehad. Ze heeft dat goed ingeschat en adequaat gehandeld. Er zijn goede contacten met de verloskundigen van New Life en zorg wordt snel geboden.

Ze is super betrokken en voert haar vak echt uit met passie en liefde voor de kinderen. Anneke kwam al vroeg in de ochtend en werkte de hele dag hard door. Je moet haar af en toe een kopje koffie aanbieden, anders neemt ze geen pauze. We hebben heel veel geleerd op het gebied van verzorging, borstvoeding en huishouding. Alles is bespreekbaar, je kunt zelf aangeven wat je graag wil leren of doen. Ze heeft ervoor gezorgd dat we alle belangrijke dingen wisten na de kraamtijd en dat er rust en ritme was in huis.

Anneke treedt niet op de voorgrond, maar doet ongelofelijk veel achter de schermen. Ze is goed in de omgang met familieleden en kraamvisite. Ik ervaar het contact ook als heel fijn. Tijdens de zwangerschap, in het ziekenhuis, in de kraamperiode en zelfs daarna.

Ik kan Anneke bij iedereen hartelijk aanbevelen. Je zult een geweldige hulp hebben.


Rudy, Sarah, Samuel en Hannah Timmer29-11-2017

Lieve Anneke,

Wij willen je via deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor de super leerzame, leuke en vooral gezellige kraamweek.
Vanaf het moment dat we thuis kwamen vanuit het ziekenhuis stond jij voor ons klaar.
Omdat het al laat in de middag was, heb jij ons het belangrijkste uitgelegd, klaargezet en ons op gang geholpen zodat we de eerste nacht als kersverse ouders konden doorbrengen.
Vervolgens stond jij iedere ochtend weer vroeg voor ons klaar, om ons te helpen en te leren. Ook het omgaan met onze hond (Diego)  hebben wij als zeer fijn ervaren.
De tijd dat je bij ons was hebben we ontzettend veel van jou geleerd, hebben we veel gelachen en was het vooral ook erg gezellig! Deze tijd hadden absoluut niet willen missen.
Anneke: Nogmaals heel erg bedankt voor alles wat je voor ons heb betekend. Je bent super goed in wat je doet!

Heel veel liefs
Gert Jan, Leonie en Lynthe28-11-2017

Lieve Anneke.

We willen jou nogmaals erg bedanken voor de super fijne kraamweek!

Al voor de bevalling hadden we regelmatig contact en was je erg betrokken, eenmaal thuis was je ook snel aanwezig om ons op weg te helpen. dit vonden we heel erg fijn!

We hebben heel veel van je geleerd in deze week en ook hele goeie tips gekregen.
Maar daarnaast was het ook gewoon heel erg gezellig en is daardoor de kraamweek super snel gegaan.
Wat we heel fijn vonden was dat je ons ook onze eigen gang liet gaan, hierdoor hebben we echt kunnen genieten.

We zullen de fijne kraamweek nooit meer vergeten.

Liefs Tom , Wendy en Lauré28-11-2017

Hoi Anneke,

Onze kraamweek hebben wij als zeer fijn ervaren. Voor de bevalling aan hebben we al contact gehad en dat vond ik erg prettig, je weet dan in ieder geval al of er een klik is. Dit is ons tweede kindje en ook met de oudste was je erg leuk. De ochtend na de kraamweek vroeg ze ook: "waar is Anneke?".

Je hebt goed met ons meegedacht, meegeleefd en goede tips gegeven. Ook al is het een tweede kindje, tips kun je dan alsnog goed gebruiken.

Het is erg fijn dat je op iemand kunt rekenen en met al je vragen terecht kan en dan ook open en eerlijke antwoorden krijgt.

Wij willen jou via deze weg nogmaals erg bedanken voor al je goede zorgen.

Liefs
Sivar, Marlies, Veerle en natuurlijk Lauren10-11-2017

Hoi Anneke,

Onze kraamweek hebben wij als zeer fijn ervaren. Voor de bevalling aan hebben we al contact gehad en dat vond ik erg prettig, je weet dan in ieder geval al of er een klik is. Dit is ons tweede kindje en ook met de oudste was je erg leuk. De ochtend na de kraamweek vroeg ze ook: "waar is Anneke?".

Je hebt goed met ons meegedacht, meegeleefd en goede tips gegeven. Ook al is het een tweede kindje, tips kun je dan alsnog goed gebruiken.

Het is erg fijn dat je op iemand kunt rekenen en met al je vragen terecht kan en dan ook open en eerlijke antwoorden krijgt.

Wij willen jou via deze weg nogmaals erg bedanken voor al je goede zorgen.

Liefs
Sivar, Marlies, Veerle en natuurlijk Lauren08-09-2017

We hebben een heerlijke kraamtijd gehad.
Voor mij was het allemaal nieuw. Ons eerste kindje samen. Ons mooie meisje Sky. 
Na een keizersnede heeft Anneke ons geweldig geholpen in de kraamtijd. Zelf kon ik vrij weinig door de pijn, maar daar was Anneke.  Echt top dagen gehad.  Ook was ze heel leuk met de dochter van mijn vriend. 
Mocht het ons gegund zijn om er nog een kindje bij te mogen krijgen hoop ik echt dat Anneke bij ons terug kan komen. 
Anneke nogmaals bedankt voor de goede zorgen voor mij en ons gezin. 

Gr Carola26-08-2017

Daag, Anneke

Na een paar dagen in het ziekenhuis, mochten wij naar huis.
Wij hebben de kraamdagen, als zeer positief ervaren. Ondanks dat je helaas maar drie dagen bent geweest,
hebben wij veel van jou geleerd. Ook gaf je goede tips over borstvoeding.
Je kraamzorg was kort maar krachtig, we hopen dat je de volgende keer weer bij ons komt!

Lieve groetjes,
Gert, Marijke en Raiko20-06-2017

Lieve Anneke,

De kraamweek is alweer voorbij en graag willen we je langs deze weg nogmaals bedanken.
We hebben veel aan je gehad en het was fijn om jou als kraamverzorgende te mogen hebben.
Bedankt voor je enthousiasme, je luisterend oor waar we toch regelmatig behoefte aan hadden ;-) je goede adviezen, maar bovenal je goede zorgen voor onze Mare en voor ons.
Dank je wel voor alles.

Veel liefs en een dikke knuffel van Bas, Ilse en Mare Wiffers13-06-2017

Aller allerrr beste Anneke!

Ik kan een heel verhaal gaan schrijven maar hou het kort.
Wij hebben een hele fijne kraamperiode gehad en je hebt mij als moeder heel veel uit handen genomen waardoor ik echt kunnen rusten en genieten.

Je bent gewoon de beste!!

Heel veel liefs,
Alwin en Inka
Sander en Dylan18-05-2017

Lieve Anneke!

Bij onze dochter hadden we wat opstart problemen doordat ze iets te vroeg was. Je hebt toen met je ervaring en de juiste adviezen er voor kunnen zorgen dat we toch een hele fijne kraamweek hadden en konden wennen aan het ouderschap. Dat gaf een heel erg vertrouwd gevoel, daarom waren we heel erg blij dat je bij ons tweede kindje weer bij ons wilde komen kramen!
Dit keer niet te vroeg maar precies met 39 weken. Gelukkig was je beschikbaar en was je snel bij ons thuis om zelfs bij de bevalling te kunnen zijn. Dit keer hebben we extra kunnen genieten van de kraamweek! Ons zoontje deed het gelijk erg goed! Je hebt geweldig voor ons gezorgd en nam zelfs de tijd om om met onze dochter te spelen!

We willen je heel erg bedanken voor je liefdevolle zorg! Het is jammer dat de kraamweek zo snel weer voorbij is!

Liefs,

Bart, Stephanie, Sam en Ties15-04-2017

9 maanden kijk je er naar uit.. zwanger! Eindelijk maar toch, wat een bijzondere ervaring.. En dan komt ze 3 weken te vroeg, Mirthe 2595 gram. Nog aan de kleine kant en daarom een nacht in de couveuse en 3 extra dagen op de kinderafdeling. Op 2 april mochten we eindelijk naar huis.

En daar was Anneke ook al. Gelijk alles op regel in huis, alles een plekje geven. Wat een heerlijk gevoel is dat, iemand die je zo ondersteund, helpt, begeleid, adviezen geeft en vooral rust brengt. De borstvoeding kwam niet snel op gang, maar dankzij Anneke is dit helemaal goed gekomen. Die extra tips maken je zekerder om door te zetten en als het dan lukt, YES!

Lieve Anneke wat zijn we blij met jou! Ontzettend bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt! Geweldig!

Liefs Mark Jenny Anne Sven en Mirthe Oolders19-02-2017

Hoi Anneke!

Ik zou nog een stukje schrijven voor in het gastenboek, heeft wat vertraging gehad, maar bij deze!
Nogmaals heel erg hartelijk bedankt voor de fijne kraamtijd, liefs van Jorne, Jenny en Jens en natuurlijk baby Lars.

Op 31 januari is na een gloeiend snelle bevalling onze zoon Lars geboren. Het ging allemaal zo snel, dat Anneke net niet op tijd was om hem geboren te zien worden.
Mijn plan om in bad te bevallen ging dus ook niet door.. Maar wat maakt het allemaal uit, als je zonder al te veel kleerscheuren een gezonde baby op je buik hebt liggen en als je nog energie over hebt na de bevalling..

We hadden een aantal weken voor de bevalling een intake bij ons thuis en toen hebben we verteld van onze gezinssituatie; dat ons zoontje van 2 een vorm van autisme heeft en dat we niet wisten hoe hij zou reageren op de nieuwe situatie van een baby in huis en van Anneke die er elke dag zou zijn.

Wat is de kraamtijd mooi geweest. Anneke ging precies goed met ons zoontje om, ze heeft juist in de eerste dagen niet teveel aandacht aan hem gegeven en heeft hem de kans gegeven om zelf bij haar te komen. Al na een paar dagen kwam hij bij haar en liet dingetjes aan haar zien enz.
Ook voor mij en mijn man was het heerlijk dat Anneke er was, het was zo super relaxed. Ook al is het niet ons eerste kindje, je vergeet toch zo veel over de verzorging en voeding e.d. Dus als ze 's morgens kwam, was het even weer houvast en gaf ze ons het vertrouwen dat het gewoon allemaal helemaal goed ging!

We hebben het al persoonlijk gezegd, maar Anneke wat was het geweldig fijn om je hier te hebben..de eerste dagen na je vertrek hebben we je soms echt gemist..'was Anneke hier maar..'.

Bedankt voor de fijne kraamdagen, je goede verzorging en tips en adviezen!

Lieve groetjes van Jorne, Jenny, Jens en Lars Buis28-12-2016

Lieve Anneke,

We willen jou nogmaals ontzettend bedanken voor de geweldige kraamperiode die we mede dankzij jou hebben gehad.

Na drie dagen in het ziekenhuis te zijn geweest kwamen we thuis met z'n viertjes, waar jij ons direct bij kon staan.

Je hebt jaren lange ervaring en dat is erg goed te merken in hoe je met de kinderen om gaat en de adviezen die je ons kon geven. Je hebt ons als jonge ouders het vertrouwen gegeven dat we nodig hadden om het zelf allemaal op een goede manier op te pakken met de kinderen.

Ook je ervaring met meerlingen vonden we erg prettig. Ook hierover had je veel handige tips en was je rustige persoonlijkheid en ontspannen houding erg fijn.

Voor mijn herstel als moeder had je ook veel aandacht. Je was erg alert en hebt erg met ons meegedacht. Mijn herstel is zeker mede daardoor voorspoedig verlopen!

Anneke, we hadden jou tijdens de kraamperiode niet willen missen! Zoals al gezegd: Mocht er een derde komen, dan moet je echt weer terug komen!

Bedankt voor alles en we spreken elkaar gauw weer!

Veel liefs Bas, Silvia, Luc en Hannah09-12-2016

Lieve Anneke,

Al bij de intake hadden we meteen een klik met jou.
We hoopten dan ook dat je bij ons kon komen, gelukkig was dit mogelijk.

Tijdens de kraamperiode was het erg prettig, er was een gemoedelijke sfeer.
Ook de kinderen voelden zich direct op hun gemak bij jou.

Je hebt duidelijk veel ervaring en kan erg goed met de kinderen omgaan.
Het brengen en ophalen van de kinderen naar school ging met veel plezier en leuke muziek in de auto.

Je ging met de kinderen naar de kinderboerderij en deed leuke spelletjes met ze.
We hebben echt kunnen rusten en genieten tijdens de kraamperiode.

In overleg was veel mogelijk, je was hierin erg flexibel.
Ook had je goede tips, zo zullen we de handige manier om het bed op te maken niet meer vergeten.

Je bent een erg bekwame, lieve kraamzorg, je hebt humor, veel ervaring en hart voor je vak.
Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en de onvergetelijke kraamweek die je ons hebt gegeven.

Liefs Christian, Elianne, Jeshua, Amy-Joy, Yaroah en Micai04-11-2016

Lieve Anneke,

ik heb een top kraamhulp aan u gehad, ik heb veel geleerd en weet zeker dat ik het nu allemaal zelf kan, dankzij u!
Het was een leuke leerzame tijd waar ik met een goed gevoel op terug kijk,

Heel erg bedankt voor alles!

Een lieve groet,

Natasja van der Zouw25-10-2016

Het is alweer een maand geleden dat je bij ons was en wat waren/ zijn we tevreden. Je was tijdens de bevalling en de dagen erna voor ons allemaal een grote steun. Je bleef ondanks dat het halverwege medisch werd tot het einde bij de bevalling. Wat vonden wij dat fijn, de steun, je adviezen, het persoonlijke eigenlijk alles.
Nadat we na twee dagen eindelijk naar huis mochten stond je er ook direct. Eerst even bijpraten met een kopje thee om vervolgens te zorgen dat we de nacht goed doorkwamen. Doordat je tot het einde bij de bevalling bent gebleven konden we ook napraten over wat en hoe het nu allemaal was gelopen. Heel erg fijn vonden wij dat!
De rest van de week hebben wij als gezellig, leerzaam en vertrouwd ervaren. Je behoorde, zo voelden wij dat tot ons gezinnetje. Helaas moest je na een weekje toch echt weg! Mochten wij ooit een tweede kindje krijgen dan ben jij de eerste die het hoort. En zouden wij je dolgraag weer in ons gezinnetje opnemen.

Lieve Anneke, dankjewel voor alle hulp, adviezen en steun!

Liefs,
Herman, Leonie en Daan17-10-2016

Lieve Anneke,

Mijn papa en mama waren vooraf er stellig van overtuigd dat ze graag een kraamvrouw wouden hebben met ervaring. Ervaring kan op meerdere gebieden ingevuld worden dit werd bij de intake toen ik nog lekker bij mama in de buik zat wel al duidelijk.

Een goed, eerlijk en persoonlijk intake gesprek leidde dan al tot grote vreugde bij mijn papa en mama. Wat wouden ze jou graag hebben. Dit was dan ook niet voor niets. De passie en liefde voor jouw vak straalt er vanaf en door jouw ervaring weet jij precies in te springen op de behoeften van het gezin waarin jij te werk gaat.

Met de intake gaf je duidelijk aan hoe je te werk gaat, wat wij van jou konden verwachten en mochten verlangen. Ook mochten mijn papa en mama zeggen waarin hun behoeften lagen. Na snel de papieren hebben ingevuld die avond kwamen nog allerlei aspecten aan bod. Hoe de ditjes en datjes te doen, telkens kwam je met de geruststellende woorden ‘ach joh, komt wel goed’. Wat waren wij na die avond al verheugd jou te mogen ontvangen wanneer ik geboren zou worden.

Tussendoor volgde vele malen persoonlijk contact, zowel telefonisch als over de moderne WhatsApp. Ook tussendoor de leuke appjes; nou nog niet geboren worden en stel het nog een paar dagen uit vonden wij leuk. Dit vonden wij er fijn en stelde ons meerdere malen gerust dat het inderdaad allemaal goed zou komen.

Eindelijk het moment daar; Ik (Steff) word geboren. En zoals elk cliché verhaal wel ergens een kern van waarheid bevat, was mijn geboorte ook net even weer wat anders dan anders. Ik mocht samen met papa en mama nog even 2 nachtjes bijkomen in het ziekenhuis. Eenmaal aangesterkt en op volle kracht namen papa en mama mij mee naar huis. Eenmaal goed en wel thuis en alle leuke cadeautjes en plekje te hebben gegeven was jij daar. Wat fijn Anneke komt bij ons!

Na een aantal dagen te worden geleefd begon nu het leven voor ons als gezin. Jij speelde hier uitstekend op in. Wat vooraf gehoopt was, werd nu werkelijkheid Anneke ging mijn papa en mama leren van welke behoeften zij mij moesten voorzien. Zo eenvoudig het jou vergaat, heeft mijn papa en mama met open monden doen laten kijken. Je weet precies wat te doen, waarin te ondersteunen, de tips en tricks en ga zo maar door.

Anneke je hebt een hart van goud en hebt ons in alle luxe voorzien. Van jouw kennis tot aan de leuke cadeautjes, vanaf de intake tot aan nu nog steeds het contact voor tips en de voortgang van mij.

Ik en mijn papa en mama zijn jouw dankbaar en zullen je nooit vergeten. Als de luxe er mag zijn dat ik ooit een broertje of zusje erbij krijg, zou ik jou willen vragen om weer voor ons te willen zorgen.

Liefs en groetjes van Steff Bergman(26-09-2016),

En natuurlijk ook van mijn papa Rudie Bergman en mama Tessa Scheper.18;08;2016

Lieve Anneke,

Wat een bijzondere kraamweek hebben we deze keer gehad, in 2014 ben je ook bij ons geweest, net na de geboorte van Lotte.

Deze keer was ik zwanger van ons 4 kindje, en het stond als een paal boven water dat we jou heel graag bij ons wilden hebben tijdens de kraamweek.

Dat het zo’n bijzondere kraamweek zou worden wist niemand. Gelukkig maar! Maandag 13 juni begonnen net na de middag de weeën. Ergens halverwege de middag heb ik je een berichtje gestuurd dat het wel eens zover zou kunnen zijn. Met etenstijd ‘s avonds merkte ik dat het echt door zou zetten. Dus de andere 3 meiden heb ik iets eerder in hun bed gedaan als anders. Ik wilde ze graag van de vloer hebben. Jij vroeg nog in een appje zet het door? Aangezien de andere bevalling zo snel was gegaan hoopte je dat je dan toch bij de bevalling kon zijn ondanks dat je overdag al gewerkt had bij een ander gezin.

Dus ineens even later. Ik kom eraan hoor! Al is het maar voor een bakje thee. Dus om half 9 ongeveer was je er. En hebben we samen een bakje gedaan. Ik had al flink rode konen zei je dus je had het wel geschoten dat het zou komen. Om 9 uur arriveerde de verloskundige. Die wilde ook eerst even de situatie inschatten natuurlijk, dus we hebben nog een uurtje heerlijk thee gedronken en geteut, ik hield af en toe even m’n mond. Na een uurtje zei de verloskundige kom we gaan even kijken hoe het ervoor staat. Dat was 4 cm. Dus ik was blij dat het inderdaad begonnen was, en dan zou het nu wel vlot gaan. De stagiaire keek ook nog even, om te kijken of ze hetzelfde kon oordelen als de verloskundige. Vervolgens hadden we het erover om flink de weeën op te zoeken, ze zijn bij mij namelijk niet zo sterk. En oh ja nog even het hartje luisteren. Helaas bleef het ontzettend stil in de kamer. 2x kwam mijn eigen hartslag voorbij maar die van de baby werd niet meer gevonden. En dat terwijl 3 dagen van tevoren alles nog goed leek met de baby!

Dus de echo erbij gehaald… helaas… het baby’tje lag stil, en het hartje deed niks meer. Anneke is toen naar huis gegaan want die moest de volgende dag gewoon weer werken bij het andere gezin natuurlijk.  Vervolgens is in het ziekenhuis 1,5uur later op 14 juni ons meisje Hanna levenloos geboren.  Ze bleek het Down syndroom te hebben met daar bij als complicatie een hartafwijking waardoor ze niet levensvatbaar geweest zou zijn. Gelukkig hebben we zelf geen keuzes hoeven maken maar het is verschrikkelijk in wat voor achtbaan je terecht komt! De eerste 3 dagen heeft Anneke nog bij het andere gezin de zorg afgemaakt. En hadden wij een andere kraamverzorgster. Maar vanaf vrijdag tot de donderdag daarop heeft Anneke bij ons gekraamd. We hebben zoveel steun aan haar gehad we konden alles zeggen, ze heeft heerlijk ons huishouden doorgezet, zodat wij ons volledig op Hanna en de begrafenis konden richten. Ook na de begrafenis toen mijn lichaam aangaf dat ik toch wel bevallen was, heeft ze me nog vertroeteld.

We kijken met een ontzettend goed gevoel terug op onze bijzondere kraamweek die we nooit meer zullen vergeten!

Dankje wel lieve Anneke!

Hartelijke groeten, Jaap, Lineke, Thirza, Mieke, Lotte en ook een beetje van Hanna11-08-2016

Lieve Anneke,

Ontzettend bedankt voor de heerlijke kraamweek die we dankzij jou hebben gehad. Onze dochter Elise is op 29 juli 2016 geboren en na een aantal dagen in het ziekenhuis mochten we lekker naar huis. Daar hebben we hele goede hulp van jou gehad met name bij de borstvoeding. Eerste keer borstvoeding geven voor mij, onze zoon heeft flesvoeding gehad, maar zo fijn en ontspannen hoe dit nu gaat.

Bedankt voor je betrokkenheid ook voor de bevalling en na de kraamweek.

Groetjes Ron, Suzanne, Glenn en Elise20-07-2016

Lieve Anneke,

Dankzij de vele goede verhalen om ons heen, waren wij er vrij snel over uit dat we jou heel graag als kraamverzorgende wilden.

Al voor de bevalling was je erg betrokken en kregen we regelmatig een appje van je.
Onze zoon Sem is op 9 juli geboren. Eenmaal thuis stond jij ook gelijk bij ons op de stoep! Al was dat niet heel erg lastig, aangezien je onze "overbuurvrouw" bent. :)

We hebben echt een super kraamweek gehad met jou! We hebben heel veel van je geleerd, hebben goeie tips van je gekregen en je voelt heel goed aan wat de behoefte is van de ouders. Ook als je er niet was konden we je altijd bereiken! Dit was erg prettig.
Maar daarnaast was het ook gewoon gezellig en gaf je ons de ruimte om onze eigen gang te gaan. Hierdoor hebben we echt kunnen genieten.

Sem doet het super goed, mede dankzij jou! Bedankt hiervoor en wie weet tot een volgende keer... :)

Liefs Rick, Sabrina en Sem15-07-2016

Lieve Anneke,

Wij kijken terug op een hele fijne kraamtijd met jou als kraamverzorgster.
Van te voren hebben we een intake gehad en tijdens de zwangerschap hebben we al vaak contact gehad. Hierdoor werd het contact van te voren al eigen en dit hebben we als zeer prettig ervaren.

Het was wel even spannend of je bij ons kon kramen, maar gelukkig was dit toch mogelijk.
Na 2 dagen ziekenhuis, mochten we dan eindelijk met onze zoon Matz naar huis. Vanuit de auto konden we je bellen, nog geen uur later was je al bij ons.

We hebben tijdens de kraamperiode veel informatie gekregen over de verzorging van Matz.
Maar ook veel uitleg over borstvoeding, bedjes opmaken en andere tips.
Het truckje van hoe je snel een bed op kan maken, zullen we zeker niet vergeten!!
En ook de overheerlijke andijvie ovenschotel is zeker een aanrader!!

Als we vragen hadden en je was net weg, dan konden we je altijd bellen of appen.
Kortom we hebben een paar fantastische dagen gehad!!

Nogmaals dankjewel voor alles!!

Heel veel liefs van Rik, Charissa en Matz11-6-2016

Lieve Anneke,

Op 30 Mei 2016, is onze dochter Anna – Louise geboren. Voordat ze was geboren hadden we al contact, dit was erg fijn. Toen de kleine meid was geboren, moesten we helaas wat langer in ziekenhuis verblijven, eenmaal thuis stond jij gelijk klaar en begeleidde ons goed door de eerste dagen heen. We hebben veel geleerd en kregen goede tips als beginnende ouders. Ook konden we je altijd bereiken als je er niet was, dit was erg prettig. Je verzorgde zowel voor Anna – Louise , als voor ons goed. Ik als moeder kon dan lekker ervan genieten en de nodige rust momenten pakken die ik nodig had. Onze kleine meid vond het ook allemaal prima en was gauw tevreden.

Wij hebben echt van je genoten en zijn we erg dankbaar voor alles wat je voor ons heb gedaan, we vinden je een top kraamhulp!! We missen je natuurlijk wel een beetje.

Nogmaals bedankt voor de fijne tijd!! En we wensen je het allerbeste en nog hele fijne tijd als kraamhulp.

Liefs,

Jeroen, Marja en Anna – Louise04-06-2016

Lieve Anneke,

In de aanloop naar de uitgerekende datum begin je al met ons mee te leven, heel fijn om je af en toe al iets te kunnen vragen of een advies te krijgen. En dit was ook zeer zeker na de geboorte van onze mooie Gijs, op 20 mei 2016, het geval. Meeleven, meedenken, de beste tips geven, goed voor ons en vooral voor Gijs zorgen en dit alles óók nog met veel gezelligheid om je heen.
Mede dankzij jou hebben we een heerlijke eerste week gehad en hebben we volop kunnen genieten.

Ontzettend bedankt voor al je hulp en hopelijk is er ooit het moment dat we nog eens een beroep op je mogen doen!

Veel liefs,

Rob, Annewil en Gijs18-05-2016

Lieve Anneke,

Wat een bijzondere ervaring hebben wij gehad de afgelopen dagen.
Onze zoon Koen is geboren op 7 mei 2016 en jij was onze kraamhulp... en wat voor een hulp!
We hebben 10 fantastische dagen gehad en hebben zoveel van jou geleerd. We verheugden ons er op dat je ons weer kwam helpen tijdens de kraamweek. Koen is  een heel tevreden ventje, daar hebben we ook echt van genoten en nu nog steeds!
We willen je ontzettend bedanken voor alle goede zorgen voor Koen en voor ons!

Anneke, DANK JE WEL!!!

Ronnie, Sabine, Koen

en natuurlijk Bowy!29-04-2016

Lieve Anneke,

Wat een super fijne kraamweek hebben wij met jou gehad. Nogmaals dank daarvoor.

Via New life zijn wij bij jou terecht gekomen en ze hebben niets te veel gezegd: ''Dit is Anneke, werkt voor zichzelf, heeft veel ervaring en is een hele leuke en lieve vrouw''. Ik dacht direct: ''Die bel ik!''
Tijdens het kennismakingsgesprek hadden we direct een leuke klick, dus dat kwam wel goed. Ook de berichten dat je stuurde tijdens de zwangerschap, vonden we heel fijn. Daaruit blijkt wel dat je heel betrokken bent en leuk vindt wat je doet. Het was nog spannend of je bij ons zou komen, maar gelukkig heeft Linn op je gewacht.

21 april 2016, 12.00 uur was je er en je ging direct je gang in ons huis. Heerlijk, ik hoefde nergens aan te denken en kon doen wat ik wou doen. Je hebt ons deze week goed op weg geholpen en ik kon iedere dag wel 10 x dezelfde vraag stellen, jij gaf iedere keer weer het antwoord. Het maakt je niets uit.

Iedere morgen konden we ons er weer op verheugen dat je kwam. Ons eigen gang gaan, samen koffie drinken, gezellig kletsen en heerlijk lachen (vooral om Samson met zijn aangename geuren). Ook hij mist je al.

We hebben goed afscheid van je genomen en tijdens dit schrijven krijg ik weer tranen in mijn ogen. Mocht er ooit een tweede komen dan is niet de vraag of je wil komen, maar dan MOET je komen hoor!

Wij wensen je het allerbeste en succes en plezier met de aankomende gezinnen.

Liefs Roelof, Harmien, Linn en Samson (hond) Timmermans27-04-2016

Lieve Anneke,

Ruim 2 weken geleden op 11 april ben ik bevallen van onze zoon Jent. Na een nachtje in het ziekenhuis kwamen wij de volgende dag thuis. Onderweg jou gebeld en om 13:00 was jij er ook.

Grote broer Mas liet zich de tweede dag al zonder problemen door jou naar bed brengen en heeft de hele kraamweek ook lekker veel aandacht gehad.

Elke dag om 8:00 uur was jij er. We hebben gesmuld van een lekkere andijvie-schotel gemaakt door jou. Het huis was elke dag opgeruimd als je wegging. En als het nodig was, was het ook geen probleem om iets langer te blijven.

Wij hebben dankzij jou een hele fijne kraamweek gehad. Nogmaals heel erg bedankt!

Groetjes van Wilmar, Lynette, Mas en Jent Kuper07-04-2016

Lieve Anneke,

Daniël, kleine Loïs en ik willen je alledrie allereerst heel erg bedanken voor de fijne kraamweek!
De tijd is echt voorbij gevlogen. We hadden nog veel langer van je gezelschap willen genieten :).

Na onze eerste ontmoeting hadden wij gelijk een goed gevoel en was er een klik. Tijdens de zwangerschap ven je heel erg betrokken geweest. Je nam ruim voor de uitgerekende datum geregeld contact met ons op. Dit was heel
prettig.
Wij hebben door jouw goede zorgen een top week gehad, waarin wij veel hebben geleerd. Jouw werk is je hobby en dat zie je terug. Wij hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. Je bent een lieve en bijzondere vrouw! Zelfs na de kraamweek sta je nog paraat voor vragen..

We wensen je alle goeds toe en hopen je snel nog eens weer te zien.
Zoals je zelf zegt tot de volgende keer haha!

Nogmaals heel erg bedankt!

Liefs Daniël, Marissa en Loïs26-03-2016

Lieve Anneke,

Door jouw goede zorgen hebben wij een fantastische kraamtijd gehad.
Je bent een geweldige vakvrouw, vol toewijding en passie doe je je werk.
En dan ook nog zo aardig en gezellig, meer hoefden we ons niet te wensen.

Door jouw deskundigheid en geduld gaat de borstvoeding gelukkig  goed.
De zeven dagen vlogen voorbij, fijn dat je ook na de kraamperiode tijd vrij maakt voor vragen.
We zijn erg blij dat we jou tijdens de kraamweek hebben gehad.

We wensen alle jonge ouders zo`n goede kraamhulp toe.

Hartelijk dank en een lieve groet van Charlotte, Gabriel en de kleine Jason.17-04-2016

Lieve Anneke,

Allereerst heel erg bedankt voor 10 super kraamdagen. We kregen een folder via de verloskundige van jou, we wisten meteen dat we jou heel graag als kraamverzorgster wilden bij de geboorte van ons 1e kindje.

Na onze 1e ontmoeting, vertelden wij jou dat ik heel graag thuis in bad wilde bevallen. Jij had dit nog nooit meegemaakt en wilde er koste wat het kost bij zijn. Gelukkig hebben wij op tijd gebeld en mocht je bij onze bijzondere bevalling zijn.

Wij kijken zeker met een goed gevoel terug op jouw hulp. Alles ging zoals we hoopten, zelfs nog beter! Jammer dat het maar 10 dagen waren, maar gelukkig kregen we een 9e en 10e dag erbij. We hadden niet beter kunnen wensen met zo'n top kraamverzorgster als jou. Door jouw hulp en goede adviezen drinkt Jackie nu goed aan de borst en groeit lekker.

Hopelijk ben je er volgende keer ook weer bij als het zo mag zijn! Ik heb nog een traantje gelaten toen je wegging, we zullen je missen. Maar we zullen je zeker snel weer zien.

Heel veel liefs van Willeke, Gert-Jan en Jackie!
Geboren op 08-04-2016 om 13:34.09-03-2016

Lieve Anneke ,

We willen je bedanken voor de fijne kraamweek , wij vonden het heel prettig dat je bij ons was die eerste week met ons 4e kindje . Het is en blijft toch altijd weer spannend met een baby-tje .
Dankzij jou liep alles op rolletjes , je hield ons hele gezin draaiende . We hadden je bij vrienden van ons aan het werk gezien en toen was bij ons dan ook snel de keus gemaakt om je te vragen als kraamverzorgster .
Een aantal weken voordat onze zoon is geboren kwam je langs om kennis te maken ,  het voelde gelijk heel vertrouwd .  En dat was het ook , bedankt en hopelijk zien we elkaar nog eens !

Lieve groetjes Björn & Helga , Daan , Julia , Bo en Hugo Herbers29-02-2016

Lieve Anneke,

Via de de verloskundigenpraktijk New Life kwamen we in contact met jou. Tijdens onze eerste kennismaking klikte het meteen. Toen ik bijna uitgerekend was, hadden we veel contact. Dit vond ik erg fijn. Omdat ik over tijd liep, werd het wel spannend of je nog tijd had om bij ons te kramen.
Op 15 februari werd Tess geboren. We hebben eerst een aantal dagen in het ziekenhuis gelegen en kwamen op 18 februari thuis. Jij was er vanaf het eerste moment en bleef tot de 10e dag. De eerste morgens kwam je al op 07.00 uur, dit vond ik erg prettig.
Jij bent een geboren liefdevolle kraamverzorgster, zeer deskundig en ik kon met een gerust hart alles los laten. Jij hebt ons een geweldige week bezorgd!
Hiervoor willen wij jou ontzettend bedanken! Als we ooit een tweede wonder mogen krijgen, hopen we dat jij weer de kraamzorg kan komen doen.

Liefs Tom, Heleen en Tess15-02-2016

Lieve Anneke,

We kregen bij de verloskundige praktijk Newlife 2 opties aangeboden het groenekruis of kraamzorg Anneke .
Ik zag de folder en het sprak ons gelijk aan . Eenmaal thuis heb ik jou gebeld gelijk bij het telefoon gesprek had ik al een goed gevoel we hebben een afspraak gemaakt om even kennis te maken.

Je kwam op een avond bij ons thuis we hebben van alles besproken de tijd vloog voorbij en het was ontzettend gezellig!
Toen je weer weg ging zeiden mijn man en ik tegen elkaar nou wat een ontzettende leuke vrouw!!

Een paar weken voor de uitgerekende datum hebben we steeds contact gehad we hoopten zo dat je bij ons kwam! En ja hoor onze zoon Marvin was geboren en gelukkig kwam jij bij ons!!

We hebben een ontzettende leuke en goede kraamweek gehad je hebt ons veel advies en liefde gegeven zowel voor ons als voor de kinderen . Maar aan alle leuke dingen komt een eind de tiende dag was je voor het laatst we vonden het allemaal erg jammer en vooral Fiona (onze dochter ) was erg op je gesteld (wij ook hoor hoor) ik heb een traantje weg gepinkt .

Lieve Anneke, wij willen je ontzettend bedanken voor de goede zorgen ,advies en liefde. We gaan niet defenitief afscheid nemen want dat kan ik niet en we gaan elkaar weer zien.

Heel veel liefs Derk-jan Karin Fiona en Marvin21-01-2016

Beste Anneke,

Vrijwel meteen toen we wisten dat er een tweede kindje kwam, hebben we jou gebeld om weer bij ons te komen.
Je was ook bij ons toen onze oudste zoon Simon geboren is en dat beviel van beide kanten erg goed.
Helaas ging de bevalling van Thomas nog sneller dan bij Simon, waardoor je de bevalling tot je grote spijt opnieuw niet mee hebt gemaakt...!
Tijdens de eerste dagen hadden we te kampen met de ijzel, maar jij liet je niet tegenhouden en kwam, ondanks een reistijd van 1,5 uur, gewoon bij ons!
We hebben weer een hele leuke tijd gehad, waarin je ons opnieuw 10 dagen lang super hebt geholpen!
Mocht er nog een derde kindje komen, dan zullen we jou zeker opnieuw vragen.

Anneke, bedankt voor al je goede zorgen en adviezen en wie weet tot een volgende keer...!

Gerard, Anneke, Simon en Thomas.16-01-2016

Lieve Anneke,

Via de verloskundige hebben wij een folder van jou gekregen. Deze sprak ons gelijk aan en we hebben dan ook snel contact gezocht. Regelmatig kreeg ik een berichtje hoe het er voor stond! Dit was heel prettig en daardoor wist jij ook wat je kon verwachten.

Ook konden wij jou bij veranderingen een berichtje sturen. Al onze verwachtingen werden ook waar toen jij na de geboorte van onze eerste zoon Lukas bij ons kwam voor de kraamzorg.
Je hebt ons alles laten zien en geleerd wat wij moesten weten. Ook konden wij je altijd een berichtje sturen buiten de uren om dat je bij ons in huis was. Dit was ook heel erg prettig omdat we soms nog wel eens een vraagje hadden.

We hebben een super kraamweek gehad!!

Hiervoor willen wij jou alle drie heel erg bedanken! als we ooit een tweede wonder mogen krijgen, hopen we dat jij weer de kraamzorg kan komen doen!

Lieve Anneke heel erg bedankt voor alles wat je voor ons 3en hebt gedaan!!!

Veel liefs van, Sebastiaan, Laura en Lukas Oosting03-01-2016

Lieve Anneke,

We hebben een enorm fijne kraamtijd gehad met jou als kraamverzorgster. Je bent een aantal weken voor de uitgerekende datum al betrokken geweest door af en toe even een berichtje te sturen. Hierdoor was je op de hoogte van de situatie en wist je dat Alex eerder geboren zou worden.
Het was voor ons best even weer wennen, de verzorging voor een baby'tje was immers alweer bijna 6 jaar geleden, maar door jouw hulp en adviezen was het alweer snel de gewoonste zaak van de wereld.
Je hebt ons in de kraamtijd ook veel huishoudelijk werk uit handen genomen wat we echt enorm waardeerden. Hierdoor kon ik me bezig houden met mijn eigen herstel en hadden we ook de tijd voor onze meiden. Ook de meiden waren heel blij met jou, spelletjes doen vonden ze super leuk en ze vonden het enorm jammer toen de kraamtijd erop zat. Gelukkig hadden we twee daagjes extra met jou in verband met mijn lichamelijke situatie en dat vonden we helemaal niet erg.
Enorm bedankt voor alles, en wij zouden iedereen adviseren om jou als kraamverzorgster te vragen.

Liefs Jos, Martina, Rosanne, Aniek en Alex25-11-2015

Lieve Anneke,

Op het moment dat ik de folder van jou zag dacht ik al dit lijkt me een leuke kraamhulp.
En die verwachtingen heb je zeker waar gemaakt.

We hebben een hele leuke tijd met jou gehad. Alles ging erg voorspoedig ook al was Sarah 4 weken te vroeg, en je gaf aan dat het ook van jou kant zo was.

Heerlijk vond ik het als je s'ochtends kwam en dat ik dan lekker even rustig kon douchen en ontbijten.

We vonden het super de dagen dat je er was.
Heel erg bedankt voor de goede start die je ons gegeven hebt. En voor de tips natuurlijk!! Het gaat heel erg goed met ons drietjes.

Liefs xxx Sarah, Michel en Gerjanne20-11-2015

Lieve Anneke,

Wat hebben we het fijn gehad met jou. Voor mij was je onmisbaar met je steun en motiverende woorden bij de borstvoeding. En door alle praktische hulp kon ik me volledig op Lasse en Marick richten.

Voor Lasse had je altijd een paar warme armen. En voor Marick was je zo lief!  Hij vindt je geweldig, dat is wel duidelijk uit zijn enthousiaste reacties als je kwam. Ik weet niet wie van ons jou het meest gaat missen.

Dankjewel voor deze fijne kraamweek.

Manon, Marick en Lasse31-10-2015

Lieve Anneke,

We hebben met jou een super kraamtijd gehad!

Vanaf onze intakegesprek hadden wij al een fijn gevoel bij jou en dat is nooit minder geworden.
Op 30 september 2015 is onze zoon Michael geboren.
Vanaf de bevalling heb jij ons deskundig begeleid, wat erg fijn was.  De kraamtijd was niets minder!
Met borstvoeding heb je ons goed op weg geholpen en ingegrepen wanneer dit nodig was.
Ook hebben we samen veel gelachen in de tijd dat je bij ons was, dit gaf ons een vertrouwd gevoel. Je was bereid ons dag en nacht te helpen.

We zullen jou ZEKER aanraden bij anderen!

Heel erg bedankt!

Groeten, fam de Jonge31-10-2015

Hoi,

Wij willen Anneke Dusink bedanken voor onze kraamweek.
Onze dochter Fleur is geboren op 9 oktober. Zaterdag 10 oktober mochten we naar huis.
Tegen uur of 3 kwam Anneke langs om ons op weg te helpen.
De rest van de week is ze ook elke dag geweest.
We zijn heel erg tevreden over haar.
We kunnen haar altijd nog vragen om tips en advies.
We hopen dat we haar bij een volgend kindje ook mogen krijgen!

Groetjes Henri, Jennifer en Fleur23-09-2015

Lieve Anneke,

We willen je bedanken voor de fijne kraamweek!
Je zorg, kennis en gezelligheid waren top. Je stond voor ons klaar en konden met al onze vragen bij je terecht.

Lieve groet,
Stefan, Dorien en Espen07-08-2015

Lieve Anneke,

We willen je bedanken voor een hele fijne kraamtijd. Door je snelle handelen en goede adviezen hebben we, ondanks de ziekenhuis opname van onze dochter Sam, van de kraamweek kunnen genieten. Zonder jou had Sam waarschijnlijk veel langer in het ziekenhuis gelegen of had ze misschien wel nog een keer opgenomen moeten worden, ook was de borstvoeding nooit gelukt. Gelukkig groeit Sam nu goed en drinkt ze goed aan de borst.

Je hebt ons veel geleerd en het was erg gezellig om je bij ons te hebben.

Bedankt voor de goede zorg voor Sam en voor ons!

Liefs,
Bart, Stephanie en Sam06-08-2015

Lieve Anneke,

Vanaf de eerste dag klikte het meteen tussen jou en ons gezin.
Wat hebben wij een heerlijke kraamtijd gehad mede dankzij Anneke. Naast de goede zorgen voor mij en de kleine, vond Anneke tijd om met de kinderen tikkertje te spelen, de kinderboerderij op te zoeken, ijsje eten in het dorp, en te kwartetten. De kinderen genoten van de aandacht.
Anneke geeft je vertrouwen op momenten dat je het nodig hebt. Anneke was ons steun en toeverlaat voor 8 dagen, het was ook daarom behoorlijk wennen toen zij hier weer stopte met de  zorgverlening.

Anneke bedankt voor je liefdevolle zorg aan ons!
Familie Kuizenga31-07-2015

Lieve Anneke,

Helaas heb ik geen hele week gebruik van je mogen maken, doordat Dylan veel ste vroeg gekomen was, maar de dagen dat je er was hebben ons enorm geholpen!!

Het was meteen heel vertrouwd. En wat ik nog het meest fijne vond, is dat we je altijd mochten bellen als er wat was of als we vragen hadden. Ook na de kraamtijd.
Ik wist gewoon dat ik iemand had waar ik op terug kon vallen. Alleen dat al was geweldig!

Nogmaals heel erg bedankt en we wensen je heel veel succes verder met je werk.

Een tip voor iemand die kraamzorg nodig heeft!! ANNEKE DUSINK!!

Heel veel liefs van Dylan
Alwin en Inka20-07-2015

Lieve Anneke,

27 juni bevallen van ons tweede kindje Fenna. Nadat Fenna en ik een week in het ziekenhuis hadden gelegen, kwam jij gelukkig nog een paar dagen bij ons kramen. Wat was dat fijn! Hoewel het ons tweede kindje is was het toch fijn dat jij ons weer even op weg hielp met je tips en trucs, wat mij veel zekerder heeft gemaakt.

Wat ook zeer fijn was was het contact voor die tijd. Kon met al m n vragen bij je terecht en nu nog.
Ook draai je zo mee in het gezin. Britt was jarig en hup de slingers werden ophangen en je had zelfs een cadeautje voor Britt.

Anneke je bent een lieve, warme, zorgzame vrouw met veel ervaring en veel tips. Bedankt voor de fijne paar dagen dat je hier bent gew

Zwanger?
Gefeliciteerd!

Bij Kraamzorg Anneke ben je aan het juiste adres voor professionele kraamzorg.

Neem contact op

Tel:
06-200 63 527

E-mail:
info@kraamzorgannekedusink.nl